Kalorieforbrænding med stationære cykler

De mængder kalorier, du brænder under træningen på en stationær cykel, afhænger af f.eks. Din nuværende vægt, den hastighed du er ved at trille og længden af ​​din træning. Du kan også få mest muligt ud af din træningstid på cyklen med ekstra øvelser og hastighedsøvelser.

  1. Moderat Hastighed – Cykling med moderat hastighed betyder, at din cykling ikke er for hurtig, ikke for langsom og stadig i stand til at føre en samtale med nogen. Ved dette midterste tempo vil du brænde omkring 200 til 300 kalorier på hver 30 minutters øvelse og varierer dermed ud fra din vægt. Hvis du er tungere, vil du brænde mere overskydende fedt, og dermed er dine brændte kalorier højere. Efterhånden som du taber, vil du forbrænde færre kalorier til samme træningstrin.
  2. Accelereret hastighed – Pedaling med højere hastighed vil helt sikkert forbrænde flere kalorier end i et lavere tempo. Du kan sandsynligvis have vejret hårdt under en intens cykeltræning, men med en vægt på 200 pund kan du brænde over 400 kalorier i 30 minutters accelereret hastighedssession på en opretstående stationær cykel.
  3. Liggestole – Med disse cykler kan du ligge og hvile ryggen mod et polstret sæde, mens du pedaler. Selvom de er perfekte til personer med ryg-, hofte- og knæproblemer, holder de din torso stadig, og du vil forbrænde færre kalorier, undtagen hvis du arbejder med forskellige hastigheder og hældninger. Plus, med brug af proaktiv metode sammen med liggende cykeltræning, vil du brænde konsistente og mere kalorier end med en opretstående cykel.
  4. Simuleret terræn – uanset om vi taler om en oprejst eller liggende maskine, kan din træning intensiveres med cykelens computer muligheder, som f.eks. Ændring af det simulerede terræn, hvilket betyder at du kan sætte cyklen til at køre op eller ned cyberhills og give dig modstand i henhold til til det. Generelt har cykler forudindstillede kurser til at starte, eller du kan endda planlægge din egen under din træning ved at trykke på kontrolknapperne for at ændre modstanden.
  5. On-bike øvelser – du kan tilføje til din stationære cykel træning sådanne ting som overkrop øvelser sammen med vægte eller spinning. Disse er kardiotræning og er afsluttet med modstandskontakt og positionsændringer. En spinding klasse på en time kan brænde fra 500 til over 1.000 kalorier, baseret på din vægt og intensiteten af ​​træningen.