Konverter en kondicykel til en generator

En stationær cykelgenerator kan bruges til at omdanne energien som følge af pedals bevægelse til brugbar elektricitet. Flere enheder kan tilsluttes 12V DC-udgangen eller med en omformer strømmen kan omdannes til 120v AC.

Konverter en eksisterende cykel til en stationær generator

  1. Vælg den cykel, der skal bruges. Det ville være bedst at have flere gear til at holde dig i den mest effektive kraftzone. En cykelbøde til generering af strøm, men ikke så god at køre på vejene, kan findes i nogle garage salg ret billigt.
  2. Vælg et passende træningsstandard, som ikke bør forhindre pedalprocessen og løfte det bageste dæk ud af gulvet.
  3. Test passer til din 12v DC generator bag baghjulet. Så snart du har besluttet, hvor motoren skal gå, skal du bruge krydsfiner til at lave en montering for at holde motoren på plads mod dækket. Husk, at motorer med forskellige størrelser vil have brug for forskellige stande og monteringer.
  4. Fastgør et voltmeter til motoren for at måle mængden af ​​produceret strøm, og tilslut det kun med dine elektriske enheder. Nu skal du bare strømme dine enheder lige fra cyklen eller oplade forskellige batterier til senere brug.

Konverter en stationær cykel til en generator

  1. Tag den forreste ende af den stationære cykel ud og fjern mekanismen, der giver modstand. I tilfælde af en vindcykel er det en serie af knive, der virker som en blæser for langsom trampning. Normalt bør du forblive med et direkte drevet roterende gear, og derfor skal der ikke opstå modstand, når du går i gang.
  2. Tilslut generatorens aksel (eller motor) til gearsystemet på den stationære cykel. Du skal montere generatoren på det tomme sted, hvor du tidligere fjernede modstandsmekanismen. Generatoren skal fastgøres stærkt på plads for at forhindre bevægelse under den roterende kraft, der er skabt, mens den er i brug.
  3. Udfør ledningerne fra generatorens motor til stikkontakten eller til batteribanken, og sørg for, at ingen ledninger forhindrer pedals fysiske bevægelse, når de anvendes. Skift cykelens hastighedsmåler med et voltmeter for at kunne måle effekten. Sådan kan du faktisk se, hvor nyttigt din indsats var under din træning, og hvor meget strøm blev produceret.